Mom in Balance & Business

Ken je het gevoel, als moeder, werknemer of ondernemer, dat alles in een rap tempo moet? Je bent aan het vliegen van de ene naar de andere zakelijke afspraak. Daartussen prop je ook nog een aantal privéafspraken. Ondertussen stop je nog even snel iets in je mond omdat je vergeten bent te lunchen. En je vraagt je hardop af hoe andere moeders de balans houden tussen hun werk en gezin.

Follow Your Dream

In september 2016 zegde ik mijn baan op en besloot ik ervoor te gaan. Om mijn eigen pad te volgen en te doen waar ik blij van word. Na jarenlang te hebben gedroomd, durfde ik het eindelijk hardop uit te spreken. Sinds de geboorte van mijn zoon voel ik heel sterk dat ik het anders wil doen. De keuze om er Nu voor te gaan heeft mijn leven compleet veranderd. Vaak krijg ik de vraag; hoe heb je het gedaan? Mijn antwoord is heel simpel: door het gewoon te doen!

1-1 Coaching

Sta jij vol in het leven en wil je er nóg meer uithalen? Heb je een drukke baan en kun je wat hulp gebruiken bij de balans? Heb jij supergave ideeën, maar weet jij niet waar je krachten of je talenten liggen? Wil je ondernemen, maar zie je nog te veel beren op de weg, of wil je graag moeder worden en houden ellelange wensenlijsten en toekomstplannen je tegen?