Create Your Flow Workshop

Ken je het gevoel, als moeder met een drukke baan of als ondernemer, dat alles in een rap tempo moet? Je bent aan het vliegen van de ene naar de andere zakelijke afspraak. Daartussen prop je ook nog een aantal privé afspraken. Ondertussen stop je nog even snel iets in je mond omdat je vergeten bent te lunchen. Je zegt vaak ja terwijl je lichaam eigenlijk nee schreeuwt.

Tijdens de Create Your Flow Workshop gaan we letterlijk en figuurlijk ruimte creëren in je lichaam, je hoofd en je agenda. Je krijgt een energiek rustmoment door middel van yoga (geen paniek! Voor iedereen toegankelijk) en ik leer je alles van je af te schrijven en balans te creëren in je dagelijkse leven.  Met een kleine groep gaan we aan de slag. Samen kijken we hoe we op een makkelijke manier, met kleine aanpassingen, ervoor kunnen zorgen dat je gedurende de dag een minder gehaast gevoel hebt en je agenda zo in kunt vullen dat je genoeg ruimte vrijhoudt voor jezelf. Zonder schuldgevoel. Je to-do-list verandert van iets waar je tegenop kijkt, naar iets dat je omarmt.

Het programma bestaat o.a. uit:

• Yogales en mini-workshop
• Lunch met ‘food for thought’
• Creëren van je eigen flow, zowel visueel als in je agenda

Wat levert het je o.a. op:

• Een flow die je helpt om ruimte te creëren zodat je productiever wordt in de dingen die je doet, meer gefocust bent en geen gehaast gevoel meer ervaart.

Neem voor vragen of meer informatie contact op via onderstaand formulier.